Motorkettingzagen gestolen in Lievelde

LIEVELDE - Groenbedrijf Hacron in Lievelde is de dupe van inbraak. De politie zoekt een man die wordt verdacht van diefstal van motorkettingzagen.

Deze vier kettingzagen worden op vrijdag 18 januari in de werkplaats in de loods gezet. De werkplaats in de loods is een afgesloten en beveiligde ruimte. Niet lang na middernacht gaat het alarm af. Een medewerker van het bedrijf dat Hacron beveiligt gaat kijken en ziet dat er is ingebroken.

De maandag na het weekend wordt de schade duidelijk. Er zijn vernielingen aangericht en de vier kettingzagen die op de werkbank lagen zijn verdwenen. Op bewakingsbeelden is een persoon te zien die over het terrein loopt. De politie hoopt op tips.

Bekijk de beelden.

Handgereedschap is gewild bij dieven, Hacron krijgt vaker ongewenst bezoek; het afgelopen jaar al 4 keer waarbij ruim 40 stuks gereedschap werden gestolen.

Weet je meer, bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 indien je anoniem wenst te blijven. Contact opnemen kan ook via de tipformulieren (politie) en (Meld Misdaad Anoniem). Vermeld het zaaknummer 2019030668.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: