Nieuws

Automobilist die ernstig ongeval veroorzaakte op A2 is aangehouden

De automobilist, die zondagochtend vroeg op de A2 bij Zaltbommel achterop de aanhanger van een bestelwagen met laadbak botste, had teveel alcohol gedronken. Daarom is hij aangehouden. Ook moest hij zijn rijbewijs inleveren. Dat meldt de politie Bommelerwaard. © Bart Meesters
ZALTBOMMEL - De automobilist, die zondagochtend vroeg op de A2 bij Zaltbommel achterop de aanhanger van een bestelwagen met laadbak botste, had teveel alcohol gedronken. Daarom is hij aangehouden. Ook moest hij zijn rijbewijs inleveren. Dat meldt de politie Bommelerwaard.
Toen de hulpdiensten even na 7.00 uur arriveerden, troffen ze een ravage aan. De aanhanger was geschaard en de bestelwagen zat klem tussen de personenauto en de vangrail.
Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):
Automobilist die ernstig ongeval veroorzaakte op A2 is aangehouden

Twee gewonden

De twee inzittenden van de pick-up zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Beiden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. In de personenauto, die ook forse schade had, zaten meerdere inzittenden. Enkelen van hen hadden lichte verwondingen.
Vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden zat de weg geruime tijd dicht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!