Nieuws

VIDEO: Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op A2

Op de A2 bij Zaltbommel is zondagochtend in de richting van Utrecht een ernstig ongeval gebeurd. De weg was daardoor helemaal afgesloten. Momenteel is alleen de linkerrijstrook nog dicht vanwege een spoedreparatie aan de vangrail. © Bart Meesters
BRUCHEM - Op de A2 bij Zaltbommel is zondagochtend in de richting van Utrecht een ernstig ongeval gebeurd. De weg was daardoor helemaal afgesloten. Momenteel is alleen de linkerrijstrook nog dicht vanwege een spoedreparatie aan de vangrail.
Een personenauto botste rond 7.00 uur door nog onbekende oorzaak achterop de aanhanger van een bestelwagen met open laadbak. De combinatie schaarde daarna en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Beide inzittenden zaten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):
VIDEO: Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op A2
In de personenauto zaten meerdere inzittenden. Enkelen van hen hadden lichte verwondingen en zijn ter plekke behandeld. Behalve de politie, brandweer en ambulance was ook de traumahelikopter opgeroepen. 

Boompjes op de weg

In de geschaarde aanhanger lagen boompjes. Een deel daarvan belandde op de weg en moest worden opgeruimd. Ook moesten beide voertuigen worden geborgen.
Het verkeer werd enige tijd omgeleid via de A59, A27 en A15. Rond 8.45 werd de weg weer deels vrijgegeven.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!