Burgemeester sluit nachtclub na misstanden: 'Volstrekt onacceptabel'

DINXPERLO - Burgemeester Stapelkamp van Aalten wil Club Déjàvu definitief sluiten. De nachtclub kwam de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws.

Uit verschillende controles die de gemeente samen met de politie en overige overheidsdiensten deed, bleek dat de uitgaansgelegenheid het niet altijd even nauw nam met de vergunningsvoorschriften.

Zo was de exploitant niet in staat om avonden ordelijk te laten verlopen, onder meer door het tekort aan beveiligers. De politie moest meerdere keren optreden. De veiligheid van bezoekers en personeel is volgens de burgemeester dan ook in het geding. 

'Volstrekt onacceptabel'

'De geconstateerde misstanden zijn voor mij volstrekt onacceptabel in een horecabedrijf. Uitgaan moet leuk en veilig zijn en blijven. Nu deze exploitant, ook na meerdere waarschuwingen van mijn kant, nog altijd geen verbetering laat zien en stelselmatig niet voldoet aan de eisen die bij de vergunningverlening zijn gesteld, zie ik mij genoodzaakt Club Déjàvu definitief te sluiten', stelt burgemeester Anton Stapelkamp.

De juridische procedure om Club Déjàvu definitief te sluiten is recent opgestart. De exploitant heeft een week de tijd om een zienswijze in te dienen tegen het plan van de burgemeester om de club te sluiten. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Aalten Dinxperlo Nieuws
Deel dit artikel: