Nieuws

Voorzitter voetbalclub MASV vast voor schietpartij Arnhem

De voorzitter van de Arnhemse voetbalclub MASV zit vast voor betrokkenheid bij de schietpartij in Arnhem-Zuid afgelopen zondag. Dat meldt een woordvoerder van MASV. © Pixabay
ARNHEM - De voorzitter van de Arnhemse voetbalclub MASV zit vast voor betrokkenheid bij de schietpartij in Arnhem-Zuid afgelopen zondag. Dat meldt een woordvoerder van MASV.
Zondagavond raakte een man gewond bij een schietpartij aan de Brunelsingel in Arnhem. Nu blijkt dat de 40-jarige voorzitter van MASV is opgepakt voor betrokkenheid bij het schietincident.
De afgelopen dagen stonden voor de vereniging in het teken van carnaval. Bij toeval kwam het bestuur erachter dat de voorzitter was opgepakt voor betrokkenheid bij de schietpartij van afgelopen weekend.

Club weet niets over toedracht

De woordvoerder van MASV geeft aan verder niets te weten over de toedracht van het incident. De komende dagen hoopt de club meer te weten te komen over wat zich zondagavond heeft afgespeeld.
Het bestuur zal zich gaan beraden of de voorzitter kan aanblijven. De voetbalclub komt later deze week met een uitgebreidere verklaring.
De politie kon dinsdagmiddag nog geen uitspraken doen over de eventuele aanleiding van het schietincident.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!