Nieuws

Bizar ongeval op A1: busje geplet tussen twee vrachtwagens

Op de A1 richting Hengelo is dinsdagmiddag ter hoogte van Apeldoorn een busje geplet tussen twee vrachtwagens. Volgens een videocorrespondent kwam de bestuurder er met lichte verwondingen vanaf. © News United / Rens Hulman
APELDOORN - Op de A1 richting Hengelo is dinsdagmiddag ter hoogte van Apeldoorn een busje geplet tussen twee vrachtwagens. Volgens een videocorrespondent kwam de bestuurder er met lichte verwondingen vanaf.
Een van de vrachtwagens zou in volle vaart zijn ingereden op een file. Het busje werd daardoor van achteren geraakt en vervolgens tegen de vrachtwagen ervoor gedrukt.
De tekst gaat verder onder de video.
Bizar ongeval op A1: busje geplet tussen twee vrachtwagens
Hoewel het busje als een accordeon in elkaar werd gedrukt, kwam de bestuurder niet bekneld te zitten. Voor zover bekend is hij voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Rijbaan weer vrij

Vanwege het ongeval was de rijbaan tussen Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen afgesloten. Het verkeer werd over de parallelrijbaan geleid. Dat veroorzaakte een lange file.
Verkeer richting Hengelo werd ter hoogte van knooppunt Hoevelaken omgeleid via de A28 en N35. Rond 13.40 uur meldde de ANWB dat de weg weer vrij was.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!