Nieuws

Inbraak in kiosk recreatieplas in Heerde

Een inwoner van Apeldoorn wordt even na 7.30 uur gebeld op zaterdag 1 december. Het is de meldkamer van het beveiligingsbedrijf dat zijn kiosk in de gaten houdt. Die staat aan het Heerderstrand langs de A50. Het alarm is afgegaan. © politie/Bureau GLD
HEERDE - Een inwoner van Apeldoorn wordt even na 7.30 uur gebeld op zaterdag 1 december. Het is de meldkamer van het beveiligingsbedrijf dat zijn kiosk in de gaten houdt. Die staat aan het Heerderstrand langs de A50. Het alarm is afgegaan.
De eigenaar (54) gaat poolshoogte nemen en gaat samen met een beveiliger naar binnen. Hij merkt dat er beschadigingen zijn. Ook zijn er voetsporen te zien.
Uit de kiosk wordt voor zover bekend is, niets vermist.
Er zijn foto's van een persoon in de kiosk. Bekijk ze goed.
Inbraak in kiosk recreatieplas in Heerde
Herken je deze man? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of waarschuw Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Online informatie doorgeven kan via de pagina's van politie en Meld Misdaad Anoniem als je anoniem je tip kwijt wilt. Geef ook het zaaknummer door: 2018541701.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!