Nieuws

Vitesse moet weer op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

Vitesse moet weer op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Droomparken heeft ondanks een doorlopend contract vrijdagochtend bekendgemaakt volgend seizoen hoofdsponsor te worden van Feyenoord. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse moet weer op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Droomparken heeft ondanks een doorlopend contract vrijdagochtend bekendgemaakt volgend seizoen hoofdsponsor te worden van Feyenoord.
Wel blijft Droomparken in een andere rol aan de Arnhemmers verbonden. 'We vinden het prettig dat Droomparken ook volgend seizoen, zij het in een andere rol, aan de club verbonden blijft. Op dit moment zijn we bezig om te kijken hoe die vernieuwde samenwerking er precies uit gaat zien', schrijft commercieel directeur Olivier Smit van de club.

Nieuwe zoektocht

De Arnhemmers moeten daarom op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. 'We gaan zorgvuldig op zoek naar partijen die interessant kunnen zijn voor Vitesse, en andersom. Ook met Droomparken hebben wij immers laten zien een succesvolle sponsorcase neer te kunnen leggen.'
Droomparken stond sinds dit seizoen op het shirt van Vitesse. Het recreatiebedrijf zou twee jaar hoofdsponsor blijven, maar stapt nu toch over naar Feyenoord. Het bedrijf geeft als reden aan tevreden te zijn met de samenwerking, maar graag verder te willen kijken naar andere grote sponsormogelijkheden. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!