Feline (7) gewond na aanrijding op stoep, daders rijden door

DOETINCHEM - De 7-jarige Feline uit Wehl is vrijdag op De Veentjes in Doetinchem op de stoep aangereden door een scooter. Het meisje raakte gewond, maar de scooter reed door. Haar moeder zoekt de daders.

Feline stond vrijdagmiddag met een vriendinnetje een ijsje te eten voor de Intertoys op De Veentjes. Ineens kwam een zwarte scooter met daarop twee jongens over de stoep gereden.

'Ze scheurden met een enorme vaart over de stoep en reden mijn dochter aan. Vervolgens zijn ze zonder te stoppen doorgereden', vertelt moeder Regina Tiemissen die de aanrijding vanuit de winkel zag gebeuren.

'Bont en blauw'

Feline raakte gewond aan haar hoofd en scheenbeen. 'Ze heeft drie hechtingen in haar hoofd en acht hechtingen in haar scheenbeen. Ze is echt bont en blauw en heeft veel pijn. Daarnaast is ze natuurlijk enorm geschrokken', gaat Tiemissen verder. 

De moeder vindt het onverteerbaar dat de jongens door zijn gereden na de aanrijding. Ze heeft aangifte gedaan en verzamelt informatie over het ongeluk: 'Ik heb een rondgang langs winkeliers gemaakt om camerabeelden te verzamelen.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Doetinchem Doetinchem Nieuws
Deel dit artikel: