Nieuws

Voetbalclub staat stil bij overlijden van 17-jarige topscorer

Alle wedstrijden van voetbalvereniging Stroe '48 zijn zaterdag afgelast na het overlijden van jeugdlid Bernita uit Kootwijkerbroek. Het 17-jarige meisje kwam donderdagavond om het leven bij een ongeluk op de Wesselseweg in haar woonplaats. © vv Stroe '48
STROE - Alle wedstrijden van voetbalvereniging Stroe '48 zijn zaterdag afgelast na het overlijden van jeugdlid Bernita uit Kootwijkerbroek. Het 17-jarige meisje kwam donderdagavond om het leven bij een ongeluk op de Wesselseweg in haar woonplaats.
Ze was enorm geliefd en sportief. Bernita was de topscorer van haar elftal. Om elkaar te kunnen ontmoeten en ondersteunen gaat de kantine van de voetbalclub zaterdag open tussen 16.00 tot 18.00 uur.

Hechte gemeenschap

Het is een hechte gemeenschap in Kootwijkerbroek. Eerder lieten inwoners al weten te aangedaan te zijn om te reageren op het plotselinge overlijden van het jonge meisje. 
Het verkeersongeluk gebeurde waarschijnlijk op enkele honderden meters van haar ouderlijk huis. Volgens ooggetuigen sloeg een auto af en reed de bestuurder het meisje op haar scooter vervolgens aan.
De politie kan dit nog niet bevestigen vanwege een lopend onderzoek. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!