Navarone en Davina Michelle komen naar Appelpop 2019

TIEL - De Nijmeegse rockband Navarone, die vrijdagavond in de finale van The Voice of Holland staat, is samen met popartiest Davina Michelle toegevoegd aan de line-up van Appelpop.

Navarone heeft al twee keer eerder op het Tielse Appelpop gespeeld. De Nijmeegse band maakt rock-'n-roll muziek in een vintage jasje. De band is in 2008 begonnen met muziek maken en kort daarna kregen ze meteen aandacht van Barry Hay. De frontman van Golden Earring was zo onder de indruk van de band, dat hij ze meerdere malen uitnodigde om op te treden in zijn voorprogramma.

Onlangs kregen ze een extra populariteitsboost toen ze succesvol hun weg naar de finale van The Voice of Holland wisten te banen. Binnenkort staan de bandleden ook op het podium van Appelpop.

Davina Michelle ook van de partij

Davina Michelle is ook toegevoegd aan de line-up. Zij werd bekend met haar versie van het nummer 'Duurt Te Lang', nadat ze dat zong voor het programma Beste Zanger. Tijdens de 100% NL Awards werd het nummer verkozen tot 'muziekmoment van het jaar'.

Eerder werd bekend dat artiesten als Kraantje Pappie, Racoon, Douwe Bob en Nielson ook op de podia van het Tielse muziekfestival zullen staan.

Appelpop 2019 is op vrijdag 13 en zaterdag 14 september op de Waalkade in Tiel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Muziek Gemeente Tiel Tiel Nieuws
Deel dit artikel: