Voetballers Cavlan en Büttner live gasten in de Week van Gelderland

ARNHEM - Alexander Büttner en Caner Cavlan uit Doetinchem zijn vrijdag te gast bij Radio en TV Gelderland. De twee linksbacks van respectievelijk Vitesse en FC Emmen verschijnen in het programma De Week van Gelderland.

Büttner en Cavlan werden allebei geboren in Doetinchem en wonen er nog steeds. Büttner speelt bij Vitesse, terwijl Cavlan een uitstekend seizoen doormaakt bij promovendus FC Emmen. NEC wilde de linksback ook wel inlijven afgelopen zomer, maar de Drentse club was het slagvaardigst. De Graafschap zag te weinig in een comeback van de getalenteerde Cavlan.

Cavlan speelde met succes vier jaar bij De Graafschap (2011-2015) Daarna was hij actief voor SC Heerenveen en vervolgens voetbalde de Doetinchemmer in Turkije. Büttner maakte een droomtransfer naar Manchester United en speelde ook drie jaar voor Dinamo Moskou. Twee jaar geleden keerde de linkspoot terug naar Vitesse waar hij een vaste waarde is.

De twee spelers praten vrijdag (om 17.15 uur live op radio) en na 17.30 uur ook live bij TV over hun clubs, hun eigen loopbaan en de wedstrijd van zondag tussen FC Emmen en Vitesse. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: