Hoop op tips na aanslag op ambtenaar uit Tiel

TIEL - Wie heeft het voorzien op een adviseur van de gemeente Tiel? Die vraag houdt de politie bezig. De ambtenaar en zijn gezin waren in de nacht van 6 op 7 februari slachtoffer van brandstichting en poging tot moord.

Een uitzending van Opsporing Verzocht leverde nog geen tips op. Het 42-jarige slachtoffer en zijn gezin lagen te slapen toen ze rond 1.00 uur wakker schrokken van een harde knal.

De vloer van de woonkamer van de woning aan de Burgemeester van Altenastraat stond in vuur en vlam, waarna de bewoners zich uit de voeten konden maken via het balkon van de buren.

Bekijk de beelden.

2 tot 4 jonge verdachten

De politie onderzoekt een mogelijk verband met twee in brand gestoken auto’s, diezelfde nacht. Ze spreekt van aanslag en die zou gepleegd zijn door 2 tot 4 jonge mannen van ongeveer 20 jaar. Ze droegen donkere kleren. Na hun daad zouden ze zijn weggerend richting de Nieuwe Tielseweg.

Help de politie en bel 0800-6070 of tip Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) als je informatie hebt die van belang zou kunnen zijn. Digitale tips: politie en Meld Misdaad Anoniem. Het zaaknummer is 2019056616.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Tiel Tiel Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: