Nieuws

Wie is de 'neusbijter van Ede'?

Een stapper van (18) uit Lunteren wordt in de vroege ochtend van 15 december in een café in Ede gebeten in zijn neus. De wond moet in het ziekenhuis worden gehecht, het slachtoffer krijgt tien hechtingen. © politie/Bureau GLD
EDE - Een stapper van (18) uit Lunteren wordt in de vroege ochtend van 15 december in een café in Ede gebeten in zijn neus. De wond moet in het ziekenhuis worden gehecht, het slachtoffer krijgt tien hechtingen.
Tegenover de politie verklaart de jongeman, dat hij een ruzie tussen twee anderen in café Harvest wil sussen.
Wat er vervolgens gebeurt, verbijstert het slachtoffer. Een van de twee kemphanen bijt hem plotseling in zijn neus. De jonge Lunterenaar bloedt hevig en voelt veel pijn.

Moeder vriendin brengt hem naar ziekenhuis

De portier zet hem buiten de deur, zegt het slachtoffer later tegen de politie. Omdat een taxi hem niet naar het ziekenhuis in Ede wil brengen en een ambulance dit geen spoedgeval vindt, wordt hij door de moeder van een vriendin naar het ziekenhuis gebracht.
Daar krijgt hij tien hechtingen in zijn neus.
Het slachtoffer zegt niet te weten wie hem heeft gebeten. Ook weet hij niet wie het voorval allemaal hebben gezien.
Daarom tonen we in Bureau GLD enkele beelden. Bekijk ze goed.
Wie is de 'neusbijter van Ede'?
De verdachte wordt omschreven als:
  • een blanke man van 20 tot 30 jaar oud;
  • hij heeft donker haar en een glad gezicht;
  • de man heeft een normaal postuur.
Kun je de politie helpen deze zaak op te lossen? Was jij erbij en wil je vertellen wat je weet? Of ken je mensen die in café Harvest waren? Neem dan contact op met de politie (0800-6070) of met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Het zaaknummer is 2018568009. Anoniem tippen kan via dit politieformulier of dit formulier van Meld Misdaad Anoniem.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!