Valentijn bij Omroep Gelderland: voor wie kreeg deze dag een verrassende wending?

Het was vandaag Valentijn en de dag van de liefde werd uitgebreid gevierd. Ook Omroep Gelderland vierde Valentijnsdag... met gigantische bossen rozen! Zes gelukkigen kregen bezoek van Sonja Booms voor een beetje extra liefde deze 14 februari.

Wie verdient er volgens jou wat extra liefde? Deze vraag stelden we afgelopen week aan jou op onze socialmediakanalen. De reacties waren overweldigend: volgens ons publiek verdient heel Gelderland wat extra liefde dit jaar. Er waren helaas niet genoeg bloemen om iedereen blij te maken, dus kozen we zes unieke en bijzondere verhalen. Gelderland Helpt-presentatrice Sonja Booms reisde deze donderdag heel Gelderland door met 6 bossen rozen. Ze verraste zes Gelderlanders die iets moois deze Valentijn goed konden gebruiken.

Tekst gaat verder na de video:

Alle rozen zijn bezorgd

Sonja Booms was de hele dag op pad en heeft alle bossen rozen bezorgd in de provincie. Natuurlijk hield ze de bijzondere verhalen niet voor zichzelf. Elk verhaal was te volgen op Radio Gelderland en/óf op de Facebookpagina van Omroep Gelderland. Zo zag de dag van Sonja Booms eruit:

08:30 - 09:00 - Bos 1 bezorgd bij Marjan in Apeldoorn

De eerste bos met rozen kwam van Netty van Beek voor haar goede vriendin Marjan Jochems. Netty stuurde naar Omroep Gelderland dat Marjan veel voor anderen klaar staat, terwijl ze zelf iedere dag lijdt aan zenuwpijn. Aan presentatrice Sonja Booms vertelde de Apeldoornse Marjan het erg gaaf te vinden dat Netty speciaal voor haar de bos bloemen liet bezorgen.

Het hele fragment in de uitzending van Goedemorgen Gelderland is hieronder te beluisteren.

11:30 - 12:00 - Tweede bos voor Jan in Wekerom

De tweede bos bezorgde Sonja Booms in een kapperszaak in Wekerom voor Jan van Poorten-van de Burgt. Zijn liefde Theo vond dat Jan de bos verdiende, omdat hij als enigkind de zorg voor zijn ongeneeslijk zieke vader op zich neemt. Jan was duidelijk aangedaan door de lieve boodschap van zijn Theo.

Het hele fragment in de uitzending van Op de Koffie is hieronder te beluisteren.

12:30 - 13:00 - Bos 3 geeft verrassende wending bij Arnaud en Rosanne

Wederom belde Sonja Booms aan met een grote bos rode rozen. Deze keer bij Arnaud en Rosanne in Arnhem. Rosanne kreeg het afgelopen jaar veel tegenslagen te verwerken en wilde haar vriend Arnaud daarom graag verrassen deze Valentijnsdag. Maar wat niemand had kunnen voorspellen was dat Arnaud nog meer plannen had vandaag: hij vroeg zijn Rosanne live op Facebook ten huwelijk.

Zien hoe dat ging? Klik dan hieronder op de Facebook video.

14:30 - 15:00 - Vierde bos naar Kim in 's-Heerenberg

Ook de vierde bos bloemen werd vrolijk ontvangen. Deze keer gingen de vijftig rode rozen naar Kim Lukkezen in 's-Heerenberg, namens haar vriendin Brigitte. De twee wonen net een half jaar samen en doordat Brigitte problemen heeft met haar rug, doet Kim momenteel veel in het huishouden. Ze is Brigittes grote steun en toeverlaat en verdiende daarom zeker wat leuks deze Valentijn.

Luister hieronder naar het fragment in de uitzending van Gelderland Muziekland op Radio Gelderland.

16:30 - 17:00 - Vijfde bos rozen voor Ans

De vijfde bos bloemen werd feestelijk overhandigd in Rheden. Ans Bloem mocht, na een heftige week, de bloemen in ontvangst nemen. Wim Brokmann had zijn goede vriendin opgegeven, omdat afgelopen week haar zwager, die ze tot het eind bijstond, overleed. 

Klik op het geluidsfragment hieronder om te horen hoe het bezoek van Sonja aan Ans verliep.

16:00 - 19:00 - Els uit Bennekom krijgt laatste Valentijnsboeket

Jolanda Jansen wilde graag haar moeder Els verrassen met rozen. Haar vader is namelijk niet zo romantisch en heeft het niet zo met Valentijnsdag, maar Jolanda vond dat haar moeder een presentje dubbel en dwars verdiende. Ze kan zich geen betere moeder wensen. Moeder Els was blij verrast met de bos bloemen, die haar man, speciaal voor de gelegenheid, wel aan haar wilde overhandigen.

De kofferbak van Sonja Booms is leeg. Alles rozen zijn uitgedeeld. Met het laatste bezoek aan Els in Bennekom sluiten we Valentijnsdag bij Omroep Gelderland af.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: