Nieuws

Problemen in de buurt? In Heumen lossen ze het snel op

Voor de tweede keer op rij wint Heumen de verkiezing van beste gemeente volgens Verbeterdebuurt. Met een 8,3 als rapportcijfer heeft de Gelderse gemeente de titel, die ze vorig jaar ook al wonnen, met verve verdedigd. © Omroep Gelderland
HEUMEN - Voor de tweede keer op rij wint Heumen de verkiezing van beste gemeente volgens Verbeterdebuurt. Met een 8,3 als rapportcijfer heeft de Gelderse gemeente de titel, die ze vorig jaar ook al wonnen, met verve verdedigd.
Als je een probleem ziet in je buurt, hoop je natuurlijk dat de gemeente de situatie snel oplost. Net als vorig jaar blijkt het met de afhandeling van klachten over bijvoorbeeld rondslingerend afval in de gemeente Heumen wel goed te zitten. De gemeente reageert duidelijk en snel en biedt goede oplossingen voor problemen, zeggen melders. 
Verbeterdebuurt verzamelt feedback op iedere keer dat een gemeente een melding afhandelt. Die beoordeling afgewogen met de grootte van de gemeente, een minimum aantal beoordelingen en het aantal unieke gebruikers, bepaalt welke gemeenten meedingen naar de prijs.
Heumen liet 259 andere gemeenten achter zich in de strijd en mag zich dus wederom voor een jaar beste gemeente van Nederland noemen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!