Grillworst? De lekkerste komt uit Oosterwolde!

OOSTERWOLDE - Topslagerij Van de Weg uit Oosterwolde (gemeente Oldebroek) heeft de Grote Grillworsttest 2019 gewonnen. Het is een wedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Dinsdag ontving de slager de bijbehorende prijs uit handen van 24-Kitchen chef en juryvoorzitter Hugo Kennis. 'Deze worst is perfect in balans. Het vlees, de kruiding en een geweldige grillsmaak; een topproduct', zei de jury over het winnende product.

Wat maakt een goede grillworst? 'Een goede grillworst heeft geen poespas nodig. Goede kruiding en lekker afgrillen is de sleutel tot succes', aldus de jury.

Bijna 100 slagers zonden hun grillworst in voor deze vakwedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagers. De Grote Grillworsttest is dit jaar voor de vijfde achtereenvolgende keer georganiseerd, dit keer in het Van der Valk Hotel in Tiel.

Topslagerij Van de Weg bestaat sinds 1928, is een familiebedrijf en heeft vijf vestigingen. De slagerij beschikt over een eigen slachterij, worstmakerij en rokerij. Vorig jaar behaalde dit team al een finaleplek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Oldebroek Nieuws
Deel dit artikel: