Nieuws

Bureau GLD: Niet betalen voor kleding Versace, winkel 1600 euro lichter

De politie staat vanavond in het opsporingsprogramma Bureau GLD stil bij een opmerkelijke diefstal. Uit een winkel in Nijmegen zijn een T-shirt en een trui gestolen met een gezamenlijke waarde van 1600 euro. De kledingstukken zijn van het beroemde ontwerphuis Versace. © Google Maps
NIJMEGEN - De politie staat vanavond in het opsporingsprogramma Bureau GLD stil bij een opmerkelijke diefstal. Uit een winkel in Nijmegen zijn een T-shirt en een trui gestolen met een gezamenlijke waarde van 1600 euro. De kledingstukken zijn van het beroemde ontwerphuis Versace.
De diefstal dateert van 27 september vorig jaar. De verdachte gaat die dag met meerdere kledingstukken een paskamer in en weet met twee artikelen, een trui en een T-shirt van het merk Versace, de winkel uit te lopen. De man heeft niet afgerekend.
Bureau GLD wordt uitgezonden op TV Gelderland om 17.20 uur. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald. Deze en andere politiezaken zijn vanavond ook terug te zien op YouTube, Twitter en Facebook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!