Geen abonnement? Even overleggen dan...

APELDOORN - De politie in Apeldoorn is op zoek naar twee mannen. Ze namen op vrijdag 16 november vorig jaar 3 iPhones en een iPad weg uit de winkel van T-Mobile aan de Hoofdstraat.

Een medewerker van de telefoonwinkel wordt in het Engels benaderd door een van het duo. De man zegt een abonnement te willen afsluiten op een Engels identiteitsbewijs. Dat kan niet, zegt de medewerker.

Een koude douche voor de twee. Ze gaan vervolgens onverstaanbaar voor de man van T-Mobile met elkaar in overleg. Een van beiden probeert het personeelslid af te leiden, maar de medewerker trapt daar niet in.

De bezoekers gaan dan over op een ander plan: ze rukken enkele apparaten los van het beveiligingssysteem en spoeden zich de winkel uit.

Kijk goed naar de beelden.

De twee verdachten hebben het volgende signalement:

Man 1:

  • heeft zwart haar;
  • een getinte huidskleur;
  • droeg een zwart sikje en een zwarte snor, een zwarte jas en een zwarte broek met de tekst Pro Edge.

Man 2:

  • heeft een getinte huidskleur;
  • een zwarte baard en snor;
  • droeg een zwart petje met een logo van Ferrari, een zwarte trui, een zwarte broek en zwarte schoenen met witte zolen.

Weet je wie deze mannen zijn of heb je andere informatie die van belang kan zijn, neem dan contact op met de politie op 0800-6070 of bel Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2018518420.

Je kunt ook tipformulieren van de politie en Meld Misdaad Anoniem gebruiken. 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: