Inbreker slaat twee keer toe in zes dagen

NIJMEGEN - Hoe brutaal kun je zijn? Een inbreker slaat in zes dagen tijd twee keer zijn slag in een woning aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Nijmegen. De eerste keer steelt hij onder meer de sleutels om daarna zijn karwei af te maken.

De eerste inbraak is op maandagavond 16 juli en vindt plaats tussen 22.00 en 23.30 uur. De zoon des huizes komt thuis en ziet meteen dat er iets niet pluis is. Hij waarschuwt zijn vader die een horecabedrijf buiten de stad heeft.

Het huis blijkt te zijn doorzocht en er ontbreken behalve huissleutels sieraden, een mobiele telefoon, een spelcomputer en twee computers.

Zes dagen later moet de inbreker met de gestolen sleutel binnen zijn gekomen, de woningeigenaar ziet geen braaksporen. Wel zijn van deze insluiping camerabeelden, een man met een petje gaat zonder rugzak het huis binnen en met rugzak de deur weer uit. En die rugzak is niet van hem.

De verdachte heeft het hele huis overhoop gehaald en opnieuw spullen meegenomen, waaronder twee bankpassen.

Bekijk de beelden.

Kun je de politie helpen de zaak op te lossen, neem dan contact op (0800-6070) of waarschuw Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Wil je digitaal informatie kwijt, vul dan het tipformulier van de politie in. Hier het formulier voor Meld Misdaad Anoniem. Gebruik het zaaknummer 2018129008.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: