Nieuws

Krijgt Marianne Weber weer megahits?

ARNHEM - Na tien jaar werkt producer Emile Hartkamp in zijn Arnhemse studio weer samen met zangeres Marianne Weber. Die krijgt op haar nieuwe single bovendien steun van zanger John de Bever.
'We waren heel close, dikke vrienden', beschrijft Weber haar relatie met Hartkamp. Wat er toen precies gebeurde, laat ze in het midden. 'We waren toen heel boos. Maar in tien jaar gebeurt veel. Kinderen worden geboren en mensen gaan dood. Je wordt milder. Als het goede maar overblijft, dan mag je even boos zijn geweest.'
(tekst gaat verder onder video)
Krijgt Marianne Weber weer megahits?
'Om weer samen te werken is heel geweldig. Vorige week zaten we voor het eerst weer in de studio. Het voelde als vanouds', vertelt Weber. 'Het is een mooi project, een levenslied', vult De Bever aan. 'We hebben ooit niet een nummer opgenomen, maar drie omdat ze zo mooi zijn.'
Ook Hartkamp is enthousiast. 'Ik heb een passie voor muziek. Ik ben gezegend omdat ik muziek mag maken met de grootsten van Nederland. Dat is een cadeautje en dat wil ik uitpakken', benadrukt de producer/tekstschrijver. 
De single heet 'Schat van mij'. 'Een beetje liefde kost niets', stelt Hartkamp.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!