Nadine van den Hazelkamp is Gelderse mediavrouw van het jaar

DEEST - Onderneemster Nadine van den Hazelkamp heeft de internetverkiezing Vrouw in de Media Award 2018 in Gelderland gewonnen. De eigenaresse van Drogisterij Van der Wielen in Deest behaalde 28 procent van de digitale stemmen.

Van den Hazelkamp wordt geroemd om haar professionaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. Ze kwam met name in het nieuws doordat ze zich inzette voor het behoud van de bijna 400 jaar oude klok van Deest.

Op Radio Gelderland bekende ze nooit op de prijs te hebben gerekend. 'Op de short list stonden ook de naam van Annemiek van Vleuten en Laura Smulders (respectievelijk wereldkampioene wielrennen uit Wageningen en wereldkampioene BMX uit Horssen, red.) en iemand zei tegen mij: die award kun je op je buik schrijven.' 

Powervrouw 

De stemmers noemen haar ‘een hardwerkende vrouw, die veel weet over haar vak en de klant niet teleurstelt. Een topondernemer die tijd neemt voor haar klanten. Professioneel, klantgericht, vernieuwend, hartelijk. Een goeie en ambitieuze ondernemer in kwaliteitsproducten. Als drogist helpt ze veel mensen met hun gezondheid. Ze kan moeilijke materie goed uitleggen. Een powervrouw’.

Kijk hier het gesprek op Radio Gelderland terug, de tekst gaat verder onder de video.

Op de website www.vrouwindemedia.nl brachten ruim 25.000 mensen hun stem uit. Onderneemster Delia van de Vrugt van het bedrijf Uut Twelle in Twello eindigde met 25 procent van de stemmen op de tweede plaats. Bakker Wilma Hilvers van familiebedrijf Bakkerij Hilvers moest met 13 procent genoegen nemen met de derde plaats.

Beeld

Van den Hazelkamp kreeg als prijs een beeld van kunstenares Ellen Buchwaldt uit Zeewolde. De regionale award is een onderdeel van de landelijke verkiezing. De winnaar daarvan wordt op 11 februari bekendgemaakt door de minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Druten Deest Druten Nieuws
Deel dit artikel: