Nieuws

Vrouw doodgestoken in Nijmegen, man (50) aangehouden

NIJMEGEN - In een flatwoning aan de Zonstraat in Nijmegen is dinsdagavond een vrouw doodgestoken. Een man van 50 is als verdachte aangehouden.
De politie kan nog niet zeggen wie de vrouw is. De identificatie is nog niet afgerond.
De melding van het steekincident kwam tegen 18.50 uur binnen. Diverse hulpdiensten rukten uit. De straat is met rood-witte linten afgezet. Er staat een PD-unit, een mobiel kantoor van de politie. 
Een auto die bij de ingang van de flat stond, is weggesleept. Het gaat mogelijk om de auto van de verdachte. Volgens buurtbewoners gaat het om een familiedrama. De politie kan dat niet bevestigen. Een woordvoerder verwacht dat er woensdag meer over de zaak naar buiten komt.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Dode bij steekincident in flatwoning Nijmegen, verdachte aangehouden

'Te gek voor woorden'

'Het is te gek voor woorden', zegt een buurtbewoonster. 'Het is de laatste tijd zo vaak raak in Nijmegen. Het wordt de hoogste tijd dat burgemeester Hubert Bruls optreedt. Wanneer stopt dit?' Een jongen, die staat te kijken bij het 'PD', vindt het niet vreemd dat er iets is gebeurd op deze locatie. 'Er gebeuren hier vaak dingetjes.'
Dat laatste beaamt een meisje. 'Er gebeuren rare dingen in deze wijk. Daarom ben ik er ook vertrokken. Maar ik schrik echt van wat hier vanavond heeft plaatsgevonden.' 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!