Hoera, het is weekend! Dit is er allemaal te doen

Ook dit weekend is er natuurlijk weer genoeg leuks te doen in de provincie. Heb jij nog geen idee wat je gaat doen? Dan heb je geluk, want ik heb de leukste tips weer voor je op een rijtje gezet.

NK Indoor in Apeldoorn

In Apeldoorn kun je dit weekend genieten van de allerbeste Nederlandse atleten tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek. Voor de elfde keer is het Omnisport het strijdtoneel voor het NK. Er zijn wedstrijden op zaterdag en zondag.  

Hengstenkeuring in Ermelo

Altijd al een keer bij een hengstenkeuring willen kijken, dan kan dat dit weekend in Ermelo. Elk jaar organiseert de NRPS een hengstekeuring waar de nieuwe jaargang hengsten wordt geselecteerd. Tijdens de keuring worden de paarden aan de hand en in de kooi gepresenteerd. 

Film op het dak

Gek op films, dan kun je dit weekend het  beste naar Arnhem gaan. En het is niet zomaar een film kijken. Nee, het is een film kijken op het dak van Focus Filmtheater in Arnhem, helemaal in apres ski sferen. Zaterdag kun je naar de film Turist. En na afloop is er een jamsessie in de foyer. 

Doe tuininspiratie op in Doetinchem

Inspiratie voor het nieuwe tuinseizoen kun je dit weekend op doen in Doetinchem. Daar wordt namelijk de grootste Tuinbeurs van de Achterhoek gehouden. Er zijn meer dan 100 stands aanwezig. Op deze beurs vindt u ruim 100 stands waar u volop inspiratie op kunt doen voor het nieuwe tuinseizoen. De beurs zaterdag en zondag te bezoeken tussen 10.00 en 18.00. 

Verzamelbeurs met taxaties Apeldoorn

Verzamelaars van munten, bankbiljetten, postzegels en ansichtkaarten kunnen dit weekend hun hart ophalen in Apeldoorn. In Het Bolwerk wordt op zaterdag een verzamelbeurs gehouden. Ook zijn er deskundigen die je spullen kunnen taxeren. De beurs duurt van 10.00 tot 15.00 uur. 

In het programma UIT met Esther geeft presentatrice Esther Stegeman elke donderdag uitgaanstips voor evenementen, voorstellingen en exposities in Gelderland. Elke week zet ze ook de leuke tips voor het weekend voor je op een rijtje. Heb je nog leuke uittips voor de komende tijd? Laat het ons dan weten uit@gld.nl 

 
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: