Nieuws

Dode vrouw Culemborg door messteken om het leven gebracht

De man die ervan wordt verdacht vorig jaar oktober een vrouw in haar huis in Culemborg om het leven te hebben gebracht, zou haar hebben doodgestoken. De Culemborger is moord ten laste gelegd. Dat bleek dinsdag tijdens een rechtszitting in Arnhem. © Omroep Gelderland
CULEMBORG - De man die ervan wordt verdacht vorig jaar oktober een vrouw in haar huis in Culemborg om het leven te hebben gebracht, zou haar hebben doodgestoken. De Culemborger is moord ten laste gelegd. Dat bleek dinsdag tijdens een rechtszitting in Arnhem.
Het 47-jarige slachtoffer werd in de nacht van 21 op 22 oktober dood gevonden in haar appartement aan de Herenstraat. Diezelfde nacht werd de verdachte, een inmiddels 32-jarige man, opgepakt. 
Volgens een buurman woonden het slachtoffer en de verdachte bij elkaar in huis. De rechtbank in Arnhem boog zich dinsdag over de zaak, die nog niet inhoudelijk is behandeld.
Volgens het Openbaar Ministerie heeft de verdachte de vrouw opzettelijk en met voorbedachten rade van het leven beroofd door haar met een mes in de borst en andere delen van haar lichaam te steken.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!