Nieuws

Slachtoffer ongeval Zevenaar is 68-jarige Arnhemse

Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeval op vrijdag in Zevenaar is een 68-jarige vrouw uit Arnhem. Dat maakte de politie zaterdag bekend. De drie andere personen die bij het ongeluk betrokken waren, bleven ongedeerd. © Persbureau Heitink
ZEVENAAR - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeval op vrijdag in Zevenaar is een 68-jarige vrouw uit Arnhem. Dat maakte de politie zaterdag bekend. De drie andere personen die bij het ongeluk betrokken waren, bleven ongedeerd.
De vrouw zat samen met een 75-jarige man uit Arnhem in een auto die op de Babberichseweg in Zevenaar in botsing kwam met een andere auto. Daarin zaten een 21-jarige inwoner van Aalten en een 22-jarige inwoner van Didam.
De vrouw werd op de plek van het ongeval gereanimeerd en met spoed naar ziekenhuis vervoerd. Daar overleed zij later aan haar verwondingen.

Snelheid en aanhouding

De politie noemt een te hoge snelheid in combinatie met het raken van de berm als vermoedelijke oorzaak van het ongeval. De 21-jarige Aaltenaar is aangehouden en zit nog vast, aldus de politie. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Beide bestuurders moesten ter plaatse een blaastest doen. Die wees uit dat er geen alcohol in het spel was.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!