Nieuws

Echtpaar geeft cupcakes aan brandweer voor levensreddende reanimatie

Een dankbaar echtpaar heeft maandag de brandweer in Culemborg verrast met dozen vol cupcakes. Brandweerlieden redden het leven van de man door hem te reanimeren. © brandweer Culemborg
CULEMBORG - Een dankbaar echtpaar heeft maandag de brandweer in Culemborg verrast met dozen vol cupcakes. Brandweerlieden redden het leven van de man door hem te reanimeren.
De brandweer werd in september naar de Staartmolenstraat in Culemborg geroepen om een man te reanimeren. Zijn vrouw was daar al mee bezig. De reanimatie lukte en de man werd naar het ziekenhuis gebracht.

Dank voor inzet hulpdiensten

Maandag deed het echtpaar hun indrukwekkende verhaal in de brandweerkazerne. Over hun ervaringen en hoe het herstel ging. Ze benadrukten hoe dankbaar ze zijn voor de inzet en het handelen van alle hulpdiensten. 

'Ongelofelijk trots en dankbaar'

'Dit is ook het brandweervak: wetend dat jij het verschil kan maken als hulpverlener en er staan voor de burgers tijdens een noodsituatie. Hier kunnen wij allemaal alleen maar ongelofelijk trots en dankbaar voor zijn!', stelt de brandweer Culemborg op zijn site.
De cupcakes hadden een heel toepasselijke opdruk met een hart en een hartslag.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!