Meer campingkaarten voor de Zwarte Cross

LIEVELDE - Er zijn dit jaar meer campingkaarten voor de Zwarte Cross beschikbaar. Dat meldt een woordvoerder van de organisatie van het meerdaags muziek- en motorspektakel bij Lievelde.

Afgelopen jaar waren er 25.000 kaarten voor de camping. Dit jaar komen daar nog eens 1500 kaarten bij. De organisatie heeft de voorverkoop overigens aangepast. Er komen meer tickets in de voorverkoop via de fanclub van de Zwarte Cross. Maar leden van de fanclub hebben niet meer de garantie dat ze een campingkaart kunnen bestellen. 

Fanclub heft ledenstop op

De fanclub van de Zwarte Cross heft namelijk de ledenstop op. De fanclub, genaamd Harder!, hanteerde een maximum van 12.500 leden. Dat had er mee te maken dat leden gegarandeerd twee campingkaarten konden kopen. En er waren dus 25.000 campingkaarten beschikbaar. De fanclub wil de mogelijkheid voor aanwas van leden openhouden en dus wordt de koppeling tussen de campingkaarten en het aantal leden nu losgelaten.

Het voordeel daarvan is dat nu meer mensen lid kunnen worden en voorrang krijgen bij het bestellen van kaarten. Nadeel is wel dat leden geen garantie meer hebben op een campingkaart. Bij het bestelleen hiervan geldt: zolang de voorraad strekt. Per 1 februari kunnen mensen weer lid worden van de fanclub. 

De Zwarte Cross is dit jaar van 18 tot en met 21 juli. Dit jaar is het de 23ste editie van de Zwarte Cross. Naast de 26.500 campingkaarten zijn er voor vrijdag, zaterdag en zondag elke dag 40.000 kaarten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: