Nieuws

Sneeuw keert morgen terug: 4 tot 6 centimeter, ook tijdens avondspits

Gelderland sneeuwt woensdag rond het middaguur naar verwachting helemaal onder. Er valt dan maar liefst tussen de vier en zes centimeter. Tijdens de avondspits valt er een tweede lading sneeuw. Dat meldt MeteoGroup. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Gelderland sneeuwt woensdag rond het middaguur naar verwachting helemaal onder. Er valt dan maar liefst tussen de vier en zes centimeter. Tijdens de avondspits valt er een tweede lading sneeuw. Dat meldt MeteoGroup.
Het Rivierengebied wordt als eerste getroffen door de verse sneeuwval. Het zuidelijke deel van de provincie zal net voor het middaguur besneeuwd zijn met twee tot vier centimeter sneeuw. Het noordelijke deel kan rekenen op vier tot zes centimeter rond het middaguur. Op de Veluwe zou er zelfs nog meer kunnen vallen.
Luister hier naar weervrouw Dorien Bouwman:
MeteoGroup waarschuwt dat mensen tijdens de avondspits uit moeten kijken. Er valt dan een tweede lading sneeuw. De verwachting is dat het donderdag grotendeels verdwenen is, maar in de nacht naar vrijdag gaat het opnieuw sneeuwen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!