Overvaller slaat op de vlucht na worsteling met supermarktmedewerker in Culemborg

CULEMBORG - De overvaller die zaterdag in alle vroegte de PLUS in Culemborg probeerde te overvallen, is op de vlucht geslagen na een worsteling met een medewerker. Volgens een woordvoerder van de politie raakte het slachtoffer lichtgewond in het gezicht.

De overvaller sloeg rond 6.40 uur toe bij de supermarkt aan het Koopmansgildeplein. Aan de zijkant van het pand, waar de PLUS wordt bevoorraad, stuitte de man op de medewerker.

Vuurwapen

Nadat de overvaller de medewerker had bedreigd met een vuurwapen of iets wat daarop lijkt, ontstond er een handgemeen. Uiteindelijk vluchtte de dader zonder buit. Volgens de politie ging hij ervandoor in de richting van de Prijsseweg.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Marco van Deick / Persbureau Heitink

De medewerker is daarna ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Het letsel bleek mee te vallen.

Bivakmuts

De politie is op zoek naar de dader. De man is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een zwarte bivakmuts, een grijze jas, een zwarte trainingsbroek met witte strepen, zwarte gympen en geel/zwarte handschoenen. Tips zijn welkom op 0900-8844.

Eerder deze maand waren er ook al overvallen in Culemborg. De Op = Op Voordeelshop aan de Markt en het Esso-tankstation aan de Wethouder Schoutenweg waren toen het doelwit.

Zie ook: Supermarkt in Culemborg overvallen; medewerker mishandeld

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: