Nieuws

Vrachtwagen met kippenvlees kantelt in Nijkerk; N301 weer open

Een vrachtwagen met kippenvlees is donderdagavond van de weg geraakt en in de berm terechtgekomen op de N301 bij Nijkerk. De weg was ook vrijdagochtend nog lange tijd dicht, maar is inmiddels weer open. © Luke Beens / Persbureau Heitink
NIJKERK - Een vrachtwagen met kippenvlees is donderdagavond van de weg geraakt en in de berm terechtgekomen op de N301 bij Nijkerk. De weg was ook vrijdagochtend nog lange tijd dicht, maar is inmiddels weer open.
De bestuurder van de vrachtwagen verloor om onduidelijke redenen de macht over het stuur en kwam in de berm terecht. Zijn wagen kantelde vervolgens en belandde op de zijkant. Bij de val van de wagen kwam een deel van de lading kippenvlees naar buiten. De chauffeur zelf bleef ongedeerd en kon het voertuig op eigen kracht verlaten.

Opruimen flinke klus

De N301 bij Nijkerk was vrijdagochtend nog steeds dicht in verband met bergingswerkzaamheden. Volgens de ANWB was het opruimen een flinke klus, onder meer omdat het kippenvlees betreft. Dat dient zorgvuldig te worden opgeruimd. 
De weg was pas vrijdagochtend rond 10.25 uur weer helemaal vrij voor het verkeer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!