Nieuws

NEC ook in Oss zonder Rens van Eijden

Rens van Eijden
Rens van Eijden keert vrijdag nog niet terug in de basis bij NEC in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. Hij is geblesseerd. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Rens van Eijden keert vrijdag nog niet terug in de basis bij NEC in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. Hij is geblesseerd.
De verdediger die afkomstig is uit Oss ontbrak vorige week tegen Telstar door een schorsing. Hij wordt vervangen door Mathias Bossaerts of Josef Kvída.
Paolo Sabak (foto) is terug in de selectie na een schorsing. De Belg maakte op het trainingskamp in Spanje een sterke indruk en zit dicht tegen een basisplaats aan.foto: Broer van den Boom
Verder ontbreekt Norbert Alblas, die een week geleden een zware kruisbandblessure opliep. Randy Wolters is op de weg terug, maar nog niet speelklaar en ook Frank Sturing is nog niet hersteld van zijn knieblessure. Mogelijk speelt Joey van den Berg weer als aanvallende middenvelder net als tegen Telstar, maar ook Sabak is een optie voor die positie.
Vermoedelijke opstelling: Van Duin; Sanniez, Buwalda, Bossaerts, Labylle; Overtoom, Van den Berg, Dijkstra; Okita, Druijf, Romeny.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!