Nieuws

Sneeuwpret: kinderen binden slee achter trekker

Met de slee van de bult af in Rozendaal.
Veel ijsbanen zijn dan wel dicht deze woensdagmiddag, maar kinderen kunnen in een groot deel van Gelderland hun hart ophalen in de sneeuw. Rondom Arnhem wordt geprofiteerd van de besneeuwde hellingen, dat betekent lekker sleeën. © Omroep Gelderland
ROZENDAAL - Veel ijsbanen zijn dan wel dicht deze woensdagmiddag, maar kinderen kunnen in een groot deel van Gelderland hun hart ophalen in de sneeuw. Rondom Arnhem wordt geprofiteerd van de besneeuwde hellingen, dat betekent lekker sleeën.
In Velp doen een paar kinderen dat op een bijzondere manier. Zij bonden hun sleetjes achter een trekker. Onderstaande beelden zijn gemaakt in de buurt van landgoed Biljoen en naar ons gestuurd via WhatsApp.
Tekst gaat verder onder de video.
Sneeuwpret: kinderen binden slee achter trekker

Met een rotgang de bult af

Op de Koningsberg in Rozendaal gaan kinderen met een rotgang de bult af met hun slee. Keer op keer rennen zij weer met hun sleetje tegen de helling op, om weer naar beneden te roetsjen.
Sneeuwpret: kinderen binden slee achter trekker
Meer video's en foto's van sneeuwpret zijn welkom! Zie het Whatsapp-nummer onderaan dit artikel.
Zie ook: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!