Nieuws

Bewoner betrapt inbrekers en raakt gewond

Een bewoner van de Doeffstraat in Arnhem is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij twee inbrekers in zijn woning aantrof. De politie is naarstig op zoek naar het inbrekersduo.
NIJMEGEN - Een bewoner van de Doeffstraat in Arnhem is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij twee inbrekers in zijn woning aantrof. De politie is naarstig op zoek naar het inbrekersduo.
Buurtbewoners hoorden rond 21.00 uur iemand om hulp roepen en schakelden daarop de politie in. De roep om hulp kwam van de bewoonster van het huis. Zij kreeg bij thuiskomst het vermoeden dat er was ingebroken in de woning.
Ze belde haar partner en die kwam samen met een andere man naar de woning. Toen de 31-jarige man zijn woning binnenging, waren de inbrekers nog aanwezig.
De inbrekers bedreigden hem. Daarop vluchtte de bewoner zijn woning uit en kwam lelijk ten val. De man werd naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

Inbrekers gevlucht

Het inbrekersduo vluchtte ook de woning uit. Het zou gaan om twee mannen met zwarte kleding en een capuchon. Ze zouden in een witte bestelbus zijn vertrokken. Het is niet bekend of de inbrekers buit hebben gemaakt. 
De politie is naar de inbrekers op zoek en vraagt getuigen zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!