Nieuws

Lagere inkomens gaan er mogelijk op achteruit in Tiel

Het minimabeleid van de gemeente Tiel zou door de ongunstige financiële situatie van die gemeente best eens onder druk kunnen komen. Dat zei verantwoordelijk wethouder Carla Kreuk tijdens een verwendag voor mensen die het minder hebben, die plaatsvond op het Lingecollege. © Flickr
TIEL - Het minimabeleid van de gemeente Tiel zou door de ongunstige financiële situatie van die gemeente best eens onder druk kunnen komen. Dat zei verantwoordelijk wethouder Carla Kreuk tijdens een verwendag voor mensen die het minder hebben, die plaatsvond op het Lingecollege.
Kreuk noemde de dag een 'welkome aanvulling op het minimabeleid', het beleid waardoor er regelingen zijn en individuele ondersteuningen voor mensen die vallen onder de lagere inkomens. 
Kijk hier een item over de verwendag en het interview met wethouder Kreuk: 
Lagere inkomens gaan er mogelijk op achteruit in Tiel
Tijdens een gesprek met RegioTV Tiel gaf zij toe dat vanwege de financiële situatie waarin Tiel nu zit en het beleid dat daarop gevoerd moet worden, het best zo zou kunnen zijn dat dit minimabeleid onder druk komt te staan, hoewel zij hoopt dat dit niet het geval is.