Medewerkers Stella Fietsen geschrokken door nieuwe brand

NUNSPEET - Medewerkers van Stella Fietsen in Nunspeet zijn geschrokken door de nieuwe accubrand van donderdagavond. Zo'n honderd accu's gingen in vlammen op en dat deed denken aan de verwoestende accubrand in de zomer van 2018. Ondanks de brand gaan de medewerkers vrijdagochtend 'gewoon' aan het werk.

'We zijn enorm geschrokken', vertelt woordvoerder Johan Makaske vrijdagochtend namens het bedrijf. Het personeel verzamelde zich in de kantine en krijgen een update. 'De medewerkers worden bijgepraat en gaan daarna aan het werk.'

'Schade lijkt mee te vallen'

Volgens Makaske lijken de schade aan het pand en het milieu vooralsnog mee te vallen. 'Gelukkig heeft de brand in een kleine ruimte gewoed, het lijkt erop dat ook de leveringen niet in gevaar komen.'

De vestiging waar brand woedde. Tekst loopt door onder de foto. 

De brandweer is vrijdagochtend nog wel aanwezig om de hal waarin het vuur woedde af te spuiten. Pas daarna wordt de omvang van de definitieve schade duidelijk.

Medewerkers zijn vrijdag meteen begonnen met het schoonmaken van de fietsen:

Onduidelijk hoe verder

Hoe het precies verder moet, is ook bij het fietsenbedrijf nog onduidelijk. Vanaf 8.30 uur worden medewerkers bijgepraat en is er een overleg met de burgemeester. 

Zie ook: 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nunspeet Nunspeet Nieuws
Deel dit artikel: