Nieuws

Agil Etemadi per direct van De Graafschap naar Almere City FC

Agil Etemadi vertrekt per direct naar Almere City FC. De doelman van De Graafschap tekent een contract voor 2,5 jaar in Flevoland. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Agil Etemadi vertrekt per direct naar Almere City FC. De doelman van De Graafschap tekent een contract voor 2,5 jaar in Flevoland.
De doelman verzocht De Graafschap om persoonlijke redenen mee te werken aan een transfer. De club heeft dat nu dus gedaan.
'Agil heeft ons meerdere malen aangegeven dat deze overgang, naast een nieuw meerjarig contract, ook in verband met privéomstandigheden erg belangrijk voor hem is. Wij zijn er uiteindelijk met Almere City FC en Agil uitgekomen en proberen, naast Hidde Jurjus en Jordy Rondeel, snel een andere keeper te presenteren', schrijft manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubwebsite.
Etemadi kreeg vlak voor de winterstop de voorkeur boven Hidde Jurjus. Hij keepte twee wedstrijden. Tegen Ajax (8-0) en op De Vijverberg tegen Vitesse (2-2). Maar in zijn periode in Doetinchem zat de Iraniër vooral op de bank.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!