Martin Mos en Eric Meijers te gast bij De Week van Gelderland

ARNHEM - De flamboyante voorzitter Martin Mos van De Graafschap is vanavond te gast in het sportprogramma van De Week van Gelderland. Hij wordt geflankeerd door Eric Meijers die zijn licht laat schijnen over de diepe crisis bij NEC.

Mos komt bij Radio en TV Gelderland zijn verhaal doen over het seizoen van De Graafschap tot nu toe. De trotse voorzitter heeft altijd een eigen mening die hij niet onder stoelen of banken steekt. 

Het 65-jarig bestaan van de club werd onlangs uitgebreid gevierd met zelfs een succesvolle theatervoorstelling in Doetinchem. Mos zal ingaan op de rol en betekenis die De Graafschap heeft in de regio. Maar ook zal hij vertellen hoe hij het huidige seizoen ziet waarin de Superboeren een keiharde strijd tegen degradatie leveren.

Waar De Graafschap hekkensluiter is in de eredivisie, staat NEC er in de eerste divisie helemaal beschamend voor. De Nijmeegse club staat vijtiende, daar waar de verwachting was dat NEC om de titel zou kunnen meespelen. Eric Meijers, vaste analist bij Omroep Gelderland, gaat dieper op de problemen in die spelen bij NEC. En hoe vast zit Jack de Gier nog in het zadel?

NEC speelt vrijdag thuis tegen Telstar. De Graafschap ontmoet in Doetinchem Fortuna Sittard op zondag.  

De Week van Gelderland begint op TV om 17.20 uur. Op de radio komen de heren aan het woord vanaf 17.10 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: