Nieuws

Schutter van City Club Apeldoorn te zien op camerabeelden

Het tv-programma Opsporing Verzocht vertoonde dinsdagavond camerabeelden van de beschieting van de City Club nachtclub in Apeldoorn in de nacht van 6 op 7 november. De politie kreeg vijf tips naar aanleiding van de uitzending. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Het tv-programma Opsporing Verzocht vertoonde dinsdagavond camerabeelden van de beschieting van de City Club nachtclub in Apeldoorn in de nacht van 6 op 7 november. De politie kreeg vijf tips naar aanleiding van de uitzending.
Bij de beschieting waren twee mannen betrokken die volgens een politiewoordvoerder zo'n 1,70 meter waren. Op de beelden is te zien hoe twee mannen kalm aan komen lopen. Een van hen schiet vervolgens meerdere keren op de zaak, terwijl een nabijgelegen zaak gewoon open is. De schutter rommelt daarna wat met zijn wapen en schiet na een onderbreking nog een paar keer op het pand. Te zien is hoe de andere persoon op een afstand blijft staan.
De schutter draagt een groene, halflange jas, donkere sportschoenen en een trainingsbroek. Na de beschieting rennen de twee weg. De politie heeft nog geen idee in welke hoek de daders gezocht moeten worden.
Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!