Slingerende automobilist kijkt spannende film en mist zelfs een stopteken

HEDEL - De politie in Hedel heeft een automobilist op de bon geslingerd die zijn ogen niet op de weg kon houden. De man bleek al rijdend een film te kijken en slingerde van links naar rechts.

De man viel op door zijn niet al te denderende rijstijl, schrijft de politie maandag op Facebook. Door de achterruit van de auto zagen agenten dat zijn navigatiesysteem flikkerde. Even dachten de dienders dat de man problemen had met zijn navigatie, maar al snel bleek dat er heel wat anders aan de hand was: de man was een film aan het kijken. 

Popcorn ontbrak

'Het was een spannende film, want er werd geschoten. We konden meekijken, alleen het geluid en de popcorn ontbrak', stelt de politie. Ondertussen slingerde de automobilist van links naar rechts. Ook wisselde hij telkens behoorlijk van snelheid. 

Op de Oude Rijksweg in Hedel kreeg de man een stopteken. Maar ook dat zag hij niet. De automobilist schrok pas bij het zien van blauwe zwaailichten. De filmliefhebber krijgt binnenkort een bekeuring op de mat voor het gevaarlijke rijgedrag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Maasdriel Politie Politiebericht Nieuws
Deel dit artikel: