Vitesse wint tweede oefenwedstrijd in Portugal wel

FERREIRAS - Vitesse heeft vrijdagmiddag haar tweede oefenwedstrijd op het trainingskamp in Portugal met 3-2 gewonnen van het Schotse Livingston FC. Vitesse had het in het eerste half uur lastig met de Schotten en kwam zelfs op achterstand, maar nog voor rust werd die achterstand door twee goede goals omgebogen. Na rust kwam Livingston op gelijke hoogte, maar won Vitesse uiteindelijk verdiend nadat Linssen de 3-2 raak kopte.

90': Afgelopen!

88': De jonge Vitesse-aanvaller Margaret maakt een gretige indruk, hij is alleen nog wat ongelukkig in de afronding.

82': Vitesse is nu de betere ploeg, maar krijgt geen enorme kansen.

71': GOAL! Büttner slingert de bal voor en Bryan Linssen kopt nu raak. Vitesse weer op voorsprong: 3-2.

61': GOAL! In de tweede helft komt Livingston weer op 2-2. Een hoekschop wordt binnen gekopt door Hockett, die heel slecht gedekt werd door Bryan Linssen.

58': In de tweede helft gebeurt er nog niet veel. 

48': Max Clark vervangt Karavaev, Büttner is doorgeschoven naar rechtsachter. Clark op links.

46': Vier wissels aan Arnhemse zijde. Pasveer, Thelander Doekhi en Ali komen erin. Eduardo, Van der Werff, Clarke-Salter en Serero zijn eraf.

45': Rust.

41': GOAL! Weer een prima goal voor Vitesse. Het is Beerens die uiteindelijk de bal klaarlegt voor Ødegaard, die keihard raak schiet.

34': GOAL! Uit eigenlijk de eerste echte goede aanval van Vitesse wordt meteen gescoord. Na een goede combinatie rond Karavaev goed af: 1-1.

21': Er komt nu wat meer mogelijkheid voor Vitesse om te voetballen. Darfalou speelt zichzelf vrij en schiet hard naast.

7': GOAL! Livingston komt op voorsprong. Op een diepe bal wordt verkeerd gestapt. De spits van Livingston wipt de bal over de uitkomende Eduardo heen: 1-0.

17.00 uur: We zijn begonnen. Een bijzondere plek voor Slutskiy vandaag.

16.55 uur: Bij de tegenstander van Vitesse, Livingston FC, speelt één Nederlander mee. De 20-jarige verdediger Henk van Schaik. Hij is 1.93 meter lang, een boom van een verdediger dus.

16.50 uur: Matus Bero is terug naar huis gevlogen, daarom speelt Roy Beerens vandaag. Waarschijnlijk staat hij op '10' en Ødegaard rechtsbuiten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: