Debuut voor NEC is eerste stap in jongensdroom El Haddouti

ESTEPONA - Hij droomde er altijd van om te debuteren in het eerste elftal van NEC en gisteren was het dan zover voor Morad El Haddouti tegen de amateurs van Westlandia,

"Het was een beloning dat ik mee mag op trainingskamp. Dit is wel het begin van een grote stap naar het eerste. Dit is de droom van iedere jongen om te debuteren in de profclub van je eigen stad. Ik ben heel erg gretig voor meer en ga zeker mijn best doen. Ik sta bekend om mijn acties en de spelers gaven mij het vertrouwen en de trainers ook. Ze  moedigen mij aan om de bal op te eisen."

El Haddouti maakte dit seizoen al veel indruk bij Jong NEC. De handige dribbelaar heeft een verleden bij veel Nijmeegse clubs. "In mijn kindertijd speelde ik bij Oranje Blauw. Toen werd ik al gescout door NEC. Vervolgens drie jaar voor Union en van daaruit weer naar een profclub gestapt, naar de B1 van De Graafschap. Na één jaar ben ik weer teruggegaan naar NEC."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: