FC Lienden wil met doorstart in tweede divisie blijven

LIENDEN - Het lijkt erop dat FC Lienden een doorstart maakt, waardoor de club in de Tweede Divisie blijft. Dat betekent dat de club mogelijk het seizoen uit kan spelen.

Investeerders Nico Wagenvoort en Adrie Timmer staakten vorige maand hun sponsoring van de club, waardoor de club per direct stopte in de Tweede Divisie. Nu heeft de club echter een nieuwe investeerder gevonden in de eigenaar van coffeeshop Catweazle in Tiel. Die investeert nadrukkelijk als privé- persoon in de club. Daardoor lijkt een plek in de Tweede Divisie zeker.

De club reserveert nu geld voor het volgende seizoen. Met een kleiner budget probeert de technische staf van FC Lienden toch nog de selectie rond te maken. Dat doen zij door huidige spelers een kleine vergoeding aan te bieden en door nieuwe spelers die graag in de tweede divisie willen spelen een plek te bieden.

Transfers naar TEC Tiel

Keeper Jan Schimmel en aanvaller Nick Hak hebben de keuze gemaakt om FC Lienden te verlaten. Zij tekenden vrijdagavond bij TEC, de voetbalclub van Tiel. Daar gaan zij in de derde divisie verder.

Verdere details over de doorstart worden op korte termijn verwacht.

Zie ook: FC Lienden stopt per direct met voetballen in Tweede Divisie

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Buren Lienden Nieuws
Deel dit artikel: