Nieuws

Fietser zwaargewond na aanrijding

Bij een aanrijding in Velddriel is woensdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt. Dat gebeurde rond 16.00 uur op de N831. Een auto kon de fietser niet ontwijken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. © Meesters Multi Media
VELDDRIEL - Bij een aanrijding in Velddriel is woensdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt. Dat gebeurde rond 16.00 uur op de N831. Een auto kon de fietser niet ontwijken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Volgens omstanders werd de fietser geschept toen hij probeerde de weg over te steken. De auto kon een aanrijding niet meer voorkomen. De voorruit van zijn voertuig raakte flink beschadigd.
Volgens ooggetuigen was de fietser zwaargewond. Naast politie was er ook een traumahelikopter naar de plek van het ongeluk geroepen.
Na het ongeluk was één rijbaan in de richting van Kerkdriel een tijd afgesloten. Het verkeer vanuit Hedel richting Kerkdriel liep daardoor flinke vertraging op.
Hoe het nu met de fietser gaat en of het een man of een vrouw is, is niet duidelijk. De politie is aanwezig en onderzoekt de toedracht van het ongeval.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!