Nieuws

Vijf gewonden bij zwaar auto-ongeluk op A50 bij Arnhem

ARNHEM - Bij een zwaar auto-ongeluk op de A50 bij Arnhem-Noord zijn op nieuwjaarsdag vijf gewonden gevallen, onder wie een klein kind.
De wagen met daarin de vijf inzittenden kwam vanuit de richting Ede en reed vanaf de A12 de A50 richting Apeldoorn op. In de bocht ging het mis. Het voertuig raakte van de weg en werd in de middenberm gelanceerd. De auto vloog daarbij over de vangrail van de A50 richting Ede en kwam uiteindelijk op z'n kant tot stilstand.
Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):
Vijf gewonden bij zwaar auto-ongeluk op A50 bij Arnhem

Verbindingsweg weer open

Alle vijf inzittenden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.
De verbindingsweg naar de A50 richting Apeldoorn heeft enige tijd dicht gezeten vanwege bergingswerkzaamheden en onderzoek, maar is weer open. Behalve de politie, brandweer en ambulance kwam ook de traumahelikopter ter plaatse.
Kort na het ongeval raakte in dezelfde bocht opnieuw een auto van de weg. De bestuurder, een vrouw, kwam met de schrik vrij.
De tweede auto die uit de bocht vloog.
Bij een zwaar auto-ongeluk op de A50 bij Arnhem-Noord zijn op nieuwjaarsdag vijf gewonden gevallen, onder wie een klein kind. © Omroep Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!