Bram Boender uit Dieren wint House of Talent

DIEREN - Zanger Bram Boender (23) uit Dieren is vrijdagavond uitgeroepen tot winnaar van de talentenjacht House of Talent op SBS6. Bram won het eerste seizoen, waarin veelbelovende muzikale talenten hun eerste stappen zetten in de muziekbusiness.

Op Instagram laat Bram weten dolgelukkig te zijn met zijn eindoverwinning in het realityprogramma. 'Na zes maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur', schrijft hij. 'Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie.'

Opdracht

Bram nam bij de start van het programma samen met collega-deelnemers zijn intrek in een huis. Iedere zes weken moesten de deelnemers een nieuw lied uitbrengen. Daarnaast was het de bedoeling zoveel mogelijk volgers te verzamelen op sociale media en geld te verdienen met optredens door het land. 

Bram, die eerder ver kwam in de RTL-talentenjacht Idols, slaagde erin 47.000 volgers achter zich te krijgen en stond twee avonden achter elkaar met zanger Waylon uit Apeldoorn in Ahoy. Daarnaast vond Bram via het programma de liefde van zijn leven in de persoon van de 28-jarige Ruby Prophet.   

Toekomstplan

De intensieve maanden van House of Talent kostten Bram veel energie. 'Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinige slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomstplan klaar en ik blijf keihard werken om de top te bereiken', aldus Bram.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Muziek Gemeente Rheden Dieren Nieuws
Deel dit artikel: