Nieuws

Al 5000 euro opgehaald voor doodzieke Earl

Via een crowdfundingsactie is binnen 24 uur tijd al ruim 5000 euro opgehaald voor de doodzieke Earl. De Arnhemmer die onlangs te horen kreeg dat hij is uitbehandeld, wil terug naar Bonaire om daar te sterven in het bijzijn van zijn familie. © Omroep
ARNHEM - Via een crowdfundingsactie is binnen 24 uur tijd al ruim 5000 euro opgehaald voor de doodzieke Earl. De Arnhemmer die onlangs te horen kreeg dat hij is uitbehandeld, wil terug naar Bonaire om daar te sterven in het bijzijn van zijn familie.
In totaal is er 20.000 euro nodig voor de reis. De kosten zijn zo hoog, omdat Earl eerste klas moet vliegen. Ook heeft hij aan boord speciale apparatuur nodig, zoals een beademingsmachine, en zullen er verzekeringen moeten worden afgesloten voor het geval Earl tijdens de vlucht overlijdt.
Bekijk de reportage (tekst gaat verder onder de video):
Al 5000 euro opgehaald voor doodzieke Earl
Zijn verzorgende Manon ter Voert zette de crowdfundingsactie op in de hoop het geld bij elkaar te krijgen. Als dat lukt gaat zij met hem mee naar Bonaire.
'We zien allemaal wat het doet als zijn familie bij hem is', benadrukt Manon. 'Zijn moeder is nu hier en wat dat met hem doet, zie je overduidelijk. Hij voelt zich daar heel fijn bij. Maar veel van zijn familie woont op Bonaire en kan niet deze kant op komen.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!