Doodzieke Earl wil laatste reis maken naar zijn familie

ARNHEM - Een allerlaatste reis terug naar naar huis. Dat is de droom van Arnhemmer Earl. Hij vecht al jaren tegen zijn ziekte, maar onlangs kreeg hij te horen dat hij is uitbehandeld. Met de dag gaat zijn toestand achteruit. Earl wil terug naar Bonaire, om daar te sterven te midden van zijn geliefden. Maar dat kost geld, heel veel geld.

Moeilijke en kostbare vlucht

Zijn laatste wens is om de dagen die hem nog resten door te brengen met zijn familie. De kosten daarvoor zijn torenhoog, want Earl moet eerste klas vliegen, samen met zijn verzorgende.

Hij heeft apparatuur nodig aan boord, zoals een beademingsmachine, en er zullen verzekeringen moeten worden afgesloten voor het geval Earl overlijdt tijdens de vlucht naar huis. 

Tijd dringt... 

In totaal is 20.000 euro nodig. Manon ter Voert, die extra naar Earl omkijkt in Het Dorp, bij Arnhem, wil de reis met hem maken. Zij zette ook een crowdfundingsactie op in de hoop het geld bij elkaar te krijgen. Maar de tijd dringt.  

Earl is vastberaden de reis terug te maken. Zijn moeder kwam naar hem toe in deze laatste dagen en hoopt dat zij haar zoon snel mee naar huis kan nemen. Daar kan hij dan vredig sterven, omringd door zijn familie en vrienden. 

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Regio Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: