Nieuws

Mogelijk zedendelict in Arnhem, politie houdt verdachte aan

Op de Rosendaalseweg heeft op eerste kerstdag mogelijk een zedendelict plaatsgevonden. De politie heeft in de buurt een verdachte aangehouden en zette de straat ter hoogte van de Bronbeeklaan af. Het slachtoffer is een vrouw en ze is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
ARNHEM - Op de Rosendaalseweg heeft op eerste kerstdag mogelijk een zedendelict plaatsgevonden. De politie heeft in de buurt een verdachte aangehouden en zette de straat ter hoogte van de Bronbeeklaan af. Het slachtoffer is een vrouw en ze is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.
De politie heeft sporenonderzoek gedaan en is op zoek naar getuigen. 'Als mensen daar iets opvallends hebben gezien, vandaag voor 8.00 uur, dan vragen we ze om contact met ons op te nemen', aldus de woordvoerder. De politie werd getipt door een voorbijganger die het niet vertrouwde.
Op beelden is te zien hoe de politie onderzoek doet bij een mesje dat midden op straat ligt. Ook is te zien hoe agenten in de weer zijn nabij de bosjes langs de weg. 
Mogelijk zedendelict in Arnhem, politie houdt verdachte aan
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!