Nieuws

Mooie vrouwen met brains en olympisch medaillewinnaar Jelle van Gorkom in tweede uitzending 'Helden van 2018'

Leonie Hesselink in 'Helden van 2018'
Jan de Hoop en Sonja Booms kijken in het sfeervolle eindejaarsprogramma 'Helden van 2018' samen met kleine en grote Gelderse 'helden' terug op het jaar. In de tweede uitzending op vrijdag 28 december ontvangen Jan en Sonja de volgende gasten:
ARNHEM - Jan de Hoop en Sonja Booms kijken in het sfeervolle eindejaarsprogramma 'Helden van 2018' samen met kleine en grote Gelderse 'helden' terug op het jaar. In de tweede uitzending op vrijdag 28 december ontvangen Jan en Sonja de volgende gasten:
Leonie Hesselink werd dit jaar gekroond tot Miss World Nederland 2018. Zij mocht Nederland dit jaar vertegenwoordigen bij de Miss World verkiezing in China. Hoewel zij als 36ste geëindigd is, heeft de studente bedrijfskunde genoten van haar ervaringen in China.
Olympisch medaillewinnaar Jelle van Gorkom raakte begin dit jaar zwaargewond bij een trainingsongeval. De artsen dachten niet dat de BMX-er ooit nog zou kunnen lopen en praten. De oude zal hij nooit meer worden maar mede door zijn wilskracht revalideert hij op wonderbaarlijke wijze. Het leven van hem en zijn vriendin en model Doete de Vries zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze blikken samen terug op het jaar.
Gerrit Staal verricht deze zomer een heldendaad als hij een onwel geworden bestuurder op de A12 tot stilstand weet te brengen. De jongen die onwel werd achter het stuur is diabetespatiënt en heeft zijn leven te danken aan snelwegheld Gerrit.
Lovende kritieken en enthousiast publiek dit jaar voor de nieuwe band van Arnhemmer Benjamin Thode. Met de band Mr.Weazley stond hij dit jaar onder meer op de Zwarte Cross. De relaxte zanger sluit de uitzending muzikaal af.
'Helden van 2018' is van donderdag 27 t/m zondag 30 december te zien bij Omroep Gelderland om 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald). De 'helden' zijn ook te horen in het gelijknamige radioprogramma dat op eerste en tweede kerstdag wordt uitgezonden tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Rob Kleijs is de presentator van dit programma.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!